Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj potrawy Polenta. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1160 kalorii, 102g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 8,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 80% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 45 minut. Mieszanka mąki kukurydzianej, szpinak, liście majeranku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem, Beefy Zapiekanka Nacho, oraz Mięciutka Zapiekanka Makaronowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Płyta Grease pie, 9x1 1/4 cala.
2
Wymieszać mąkę kukurydzianą i zimną wodę w rondlu 1-quart. Wymieszać z wrzącą wodą i solą. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu; zdjąć z ognia. Wymieszać z parmezanem na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Mąka Kukurydziana
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Rozprowadzić na dolnej i górnej stronie płyty pie. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż całkowicie firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Przykryć mieszankę mąki kukurydzianej w płytce pie z folią aluminiową; piec 30 minut. Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu o 5 protokół, często mieszając, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać ze szpinakiem, sosem do makaronu i majerankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
Mąka Kukurydziana
Majeranek
Szpinak
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
5
Łyżka mieszanki wołowiny do skorupy polenta. Przykryć i piec 25 do 30 minut lub do ogrzania przez.