Beefy Gulasz
Silny gulasz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1211 kalorii, 49g białka, oraz 80 g tłuszczu. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś arkusze ciasta francuskiego, mąkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Gulasz Z Czarnej Fasoli, Beefy Bean Pot Pie, oraz Beefy de Beef Pan.
Instrukcje
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokroić ciasto na 4 (4-calowe) rundy.
Umieścić rundy na blasze do pieczenia.
Piec 12 minut lub do złotego. Odstawić i ogrzać.
Wołowinę posypać czarnym pieprzem. Wołowinę posmarować mąką.
Dodać wołowinę i gotować, aż rumiane.
Podgrzać do wrzenia. Gotować na średnim ogniu 15 minut lub aż wołowina jest gotowy i sos jest lekko zagęszczony. Doprawić do smaku.
Podzielić gulasz między 4 (12-uncja) miski. Top każdy z ciasta okrągłe.