Beef Swellington
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wołowinę Swellington spróbować. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 25g białka, oraz 61 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka musztardy, czosnek, musztarda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.
Instrukcje
Wołowinę doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Rozłóż ciasto francuskie i równomiernie posmaruj 1 arkusz musztardą, pokrywając całą powierzchnię. Złożyć i pokroić na 4 równe kawałki. Nacisnąć krawędzie ciasta zębami widelca, aby uszczelnić i wyciąć 3 małe szczeliny w połowie głębokości w środku każdego prostokąta ciasta, aby umożliwić ucieczkę pary podczas gotowania. Ustaw prostokąty ciasta na blasze wyłożonej pergaminem. W małej misce ubić jajko z 1 łyżeczką wody.
Ciasto umyć jajkiem i piec 25 minut, aż się zrumieni i ugotuje.
Wołowinę posmarować olejem. Doprawić solą i pieprzem i grillować, aż będzie ładnie karmelizowany, obracając tylko raz, około 3 minut z każdej strony.
Przełożyć wołowinę na patelnię i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piecz do średnio rzadkiego, innego 10 do 12 minut.
Wyjmij wołowinę z piekarnika i połóż na desce do krojenia.
Odstawić mięso na 10 minut przed krojeniem. Aby służyć, umieść prostokąt ciasta francuskiego na każdym talerzu.
Podsmażyć sos z dzikich grzybów i polać plastrami wołowiny.
Rozgrzać patelnię saute do średniego ciepła.
Dodać masło i oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i liście tymianku i smażyć przez 3 minuty.
Dodać grzyby, sól i pieprz, podsmażyć na złoty i miękki, o 10 protokół. Gotuj partiami, jeśli to konieczne, aby grzyby nie parowały. Zwrócić wszystkie grzyby na patelnię, jeśli pracują partiami.
Dodać śmietanę i musztardę i gotować na wolnym ogniu 5 minut, od czasu do czasu mieszając.