Beef Stroganoff Melt

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj stopić Stroganow wołowy. Za 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 479 kalorii, 20g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką chleb ONZ, ser szwajcarski, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Beef Stroganoff-pierwotnie stworzony dla rosyjskiej rodziny Stroganowów przez francuskiego szefa kuchni, ten ulubieniec rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef & Pepper Melt.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę, pieczarki i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj sól, czosnek w proszku i pieprz.
Zdjąć z ognia; wymieszać ze śmietaną
Pokrój francuski chleb wzdłuż na pół.
Ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Rozłóż masło na pokrojonych połówkach; na wierzch z mieszanką mięsną i połową sera.
Ułóż zieloną paprykę i pomidory na wierzchu.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut lub do stopienia sera.