Beef Stroganoff
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wołowiny Stroganoff spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, makaron jajeczny, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój stek po przekątnej ziarna na plastry o grubości 1/4 cala.
Umieść stek i następne 8 składników (choć czosnek) w kuchence elektrycznej 3-quart powolne; dobrze wymieszać.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Umieść mąkę w małej misce; stopniowo dodawaj bulion, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Dodać mieszaninę bulionu do powolnej kuchenki; dobrze wymieszać. Przykryć pokrywką; gotować na wysokim ogniu 1 godzinę. Zmniejsz do Ustawienia na niskim ogniu i gotuj 7 do 8 godzin lub aż stek będzie miękki. Wyłącz powolną kuchenkę; zdejmij pokrywkę.
Niech stroganoff stanie 10 minut. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Podawać stroganoff nad makaronem.