Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj szaszłyków z wołowiny. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 1036 kalorii, 52g białka, oraz 82g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, gulasz wołowy, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kawałki ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Homemade Berry Granola Parfaits jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina Squash Shish Kabobs, Lamb Shish Kabobs, oraz Kurczak shish kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze siedem składników. Rezerwa 1/3 filiżanki do fastrygowania; przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodać wołowinę do worka; uszczelnić i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Na dużej patelni na średnim ogniu, częściowo gotować boczek. Owinąć każdy kawałek wokół plaster kasztan wodny.
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić i wyrzucić marynatę z wołowiny. Na czterech metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach naprzemiennie nawlekać zawinięte boczkiem kasztany wodne, ananasy i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki