Beef Shish Kabobs

Beef Shish Kabobs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj szaszłyków z wołowiny. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 1036 kalorii, 52g białka, oraz 82g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, gulasz wołowy, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kawałki ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Homemade Berry Granola Parfaits jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina Squash Shish Kabobs, Lamb Shish Kabobs, oraz Kurczak shish kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze siedem składników. Rezerwa 1/3 filiżanki do fastrygowania; przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodać wołowinę do worka; uszczelnić i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Na dużej patelni na średnim ogniu, częściowo gotować boczek. Owinąć każdy kawałek wokół plaster kasztan wodny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić i wyrzucić marynatę z wołowiny. Na czterech metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach naprzemiennie nawlekać zawinięte boczkiem kasztany wodne, ananasy i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
5
Grillować, przykryte, na średnim ogniu przez 10-15 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness, fastrygowanie często z zastrzeżonej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn