Beef ' N Cheese Calzone

Beef ' N Cheese Calzone
Wołowina ' N Cheese Calzone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 1565 kalorii, 92g białka, oraz 46 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz musztardę dijon, ciasto na pizzę, kawałki grzybów i łodygi oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina i ser Calzone, Wołowina pełnoziarnista, pieczarki i szpinak Calzone, oraz Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Lekko nasmaruj arkusz ciastek. Rozwiń skorupę pizzy na arkuszu ciastek; delikatnie rozciągnij, tworząc 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Warstwa wołowina, cebula, pieczarki i sery na pół skorupy w ciągu 1 cal krawędzi. Fold crust nad nadzieniem; złożyć krawędź i uszczelnić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
WołowinaWołowina
3
Przeciąć szczeliny na górze.
4
Piec 20 do 25 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i wypełnienie jest gorące. Ostudzić 5 minut przed cięciem na kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia38
Magazyn