Beef Empanadas

Beef Empanadas
Wołowina Empanadas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, kolendra, rum, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Beef Empanadas, Beef Empanadas, oraz Beef Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę, sofrito i paprykę, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pastę pomidorową, adobo, i kolendra, mieszając od czasu do czasu, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4
Dodać mieloną wołowinę, doprawić i mieszać, aż mieszanina osiągnie 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
5
Wyjąć z ognia, odcedzić i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
6
Ciasto empanada: mąkę, cukier i sól przesiać na pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto EmpanadaCiasto Empanada
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
7
Przesiane suche składniki umieścić w maszynce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Dodać resztę składników do robota kuchennego i proces, aż ciasto wygląda jak piłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Wyjmij kulkę z robota kuchennego i przykryj ją folią. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
10
Przełożyć ciasto na lekko posypaną mąką deskę i rozwałkować, aż osiągnie grubość 1/16 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Pokroić na segmenty za pomocą 4-calowego noża do ciasta. Każde cięcie stworzy okrągłe ciasto. Na górną połowę każdej rundy układamy 1 łyżkę nadzienia, a następnie składamy dolne ciasto w kształt półksiężyca. Zagniataj krawędzie zamknięte palcem, aby złożyć górną i dolną połówkę razem. Powtórz ten krok, aż wszystkie krawędzie zostaną zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
12
W przypadku sosu z guawy: zmiksuj wszystkie składniki w robocie kuchennym, aż mieszanina będzie jedwabista i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuajawaGuajawa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
13
Wlać sos do osobnego naczynia lub miski do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Umieść około 2 cali oleju w ciężkiej, głębokiej patelni na średnim ogniu i ogrzać do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Dodaj empanadas, kilka na raz, i gotować, aż złoty kolor z obu stron, o 5 protokół na stronę.
16
Podawać z sosem guava.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuajawaGuajawa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaadobo (sól, świeżo zmielony czarny pieprz i dominikańskie oregano)adobo (sól, świeżo zmielony czarny pieprz i dominikańskie oregano)1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych16krewetki i żyłkiOliwa z oliwek lub olej o neutralnym smaku, do smażeniaOliwa z oliwek lub olej o neutralnym smaku, do smażenia1opakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, plus więcej do odkurzaniamąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pasta z guawypasta z guawy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula, mielonacebula, mielona1czerwona papryka, mielonaczerwona papryka, mielona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemiód cytrusowymiód cytrusowy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek16krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet białyocet biały571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ocet białyocet biały1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesofrito (czosnek, kolendra, słodka papryka)sofrito (czosnek, kolendra, słodka papryka)

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, którego możesz spróbować to zapałka Tempranillo. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Matchbook Tempranillo
Matchbook Tempranillo
2013 Matchbook Tempranillo rozwija się z cech Starego Świata z dwóch wyróżniających się hiszpańskich klonów. Winorośle Ribera del Duero i tinta de Toro uprawiane na naszej posiadłości przyczyniają się do znanych smaków odmianowych, podczas gdy tradycyjna mieszanka Rioja Graciano dodaje taniny i struktury. Wyraźne aromaty dojrzałej maliny i bogatej śliwki prowadzą do kuszących smaków ziemi, pikantnego kardamonu i ciemnych owoców. Gładka i miękka na podniebieniu, ta uwodzicielska czerwień ma jasne wykończenie, które błaga o kolejny łyk tego drobno strukturalnego wina. Połącz to Dunnigan Hills Tempranillo z tradycyjnym daniem Paella z szafranem, małż, krewetek i chorizo.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn