Beef Daube Provençal
Beef Daube Provençal może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 497 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bulionu wołowego o niskiej zawartości sodu, marchew, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Beef Daube Provençal, Beef Daube Provençal, oraz Provençal Beef Daube dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mały holenderski piekarnik na małym ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać czosnek; gotować 5 minut lub aż czosnek będzie pachnący, mieszając od czasu do czasu.
Czosnek wyjąć łyżką szczelinową; odstawić. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać wołowinę do patelni; posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj wino do patelni; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać czosnek, wołowinę, pozostałe 3/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, marchewkę i kolejne 8 składników (przez liść laurowy) i doprowadzić do wrzenia.
Przykryć i piec w 300 przez 2 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka. Odrzuć liść laurowy.
Uwaga: aby zrobić w powolnej kuchence, przygotuj krok po kroku
Umieścić mieszaninę wołowiny w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć i gotować na wysokiej przez 5 godzin lub aż wołowina będzie miękka.