Beef & Tortellini Marinara z fasolką szparagową

Beef & Tortellini Marinara z fasolką szparagową
Wołowina i Tortellini Marinara z fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 11 porcji z 222 kalorie, 18g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, 2 koperty grubą i pikantną mieszankę sosu spaghetti, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tortellini Marinara, Creamy Marinara Tortellini, oraz Smażone Tortellini z sosem śmietanowym Marinara podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni, brązowa wołowina w oleju, aż nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Przeniesienie do 5-lub 6-qt. Wolnowar.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Wymieszać z sosem marinara, winem, fasolką szparagową, pomidorami, grzybami, mieszanką sosów, pietruszką, cebulą, rozmarynem, pieprzem i solą. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Mix SosówMix Sosów
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Wymieszać z tortellini. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 30 minut lub aż tortellini się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje11
Ocena Zdrowia23
Magazyn