Bee Sting Cake (Bienenstich) II może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 185 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bee Sting Cake (Bienenstich) I, Bee Sting Cake (Bienenstich), oraz Bary Bienenstich dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć mąkę, drożdże, 2 łyżki cukru, sól, 3/4 szklanki mleka i 3 łyżki masła lub margaryny. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 15 do 20 minut.
Odstawić w ciepłe miejsce na 1 godzinę lub do podwojenia.
4
Rozwal ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Punch
5
Rozwałkuj do grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
6
Rozprowadzić na smarowanej 8 calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Przykryć i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
W rondlu rozpuścić 3 łyżki masła lub margaryny oraz Cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Dodać migdały i 1 łyżkę mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Mleko
9
Zdjąć z ognia i wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód
10
Równomiernie i ostrożnie rozprowadzić na cieście. Pozostawić ciasto do dalszego wzrostu przez dodatkowe 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasto
11
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 20 do 25 minut, lub aż skorupa zmieni kolor na złoty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
12
Skrobię kukurydzianą rozpuścić w odrobinie mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Mleko
13
Połączyć 1 1/2 szklanki mleka, skrobi kukurydzianej i 1 łyżka cukru inn górnej podwójnej kotła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
14
Podgrzać mieszając, aż zgęstnieje, o 2 do 3 protokół.
15
Dodać ubite jajko i mieszać jeszcze przez około 2 minuty, lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
16
Wyjąć z ognia i wymieszać ekstrakt. Schłodzić, przykryć, w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Śmietanę ubić z kremem z kamienia nazębnego na sztywną masę. Złożyć do schłodzonego budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Krem Do Bicia
Ekstrakt
17
Pokroić schłodzone ciasto migdałowe chleb na 1 1/4 x 2 cala prostokąty. Pokrój każdy poziomo na połówki. Napełnij mieszanką budyniową. Schłodzić i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Chleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala