Becel® Serowe Ziemniaki Zapiekane
Becel® serowe Ziemniaki zapiekane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz margarynę o maślanym smaku, ziemniaki Yukon gold, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowe Ziemniaki zapiekane z szynką, Serowe zapiekane ziemniaki i szynka, oraz Serowe Ziemniaki Zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C (375 stopni F). W rondlu 3-ćwiartkowym roztopić margarynę Becel® o maślanym smaku na średnim ogniu i ugotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż zacznie brązowieć.
Dodać czosnek i gotować 30 sekund. Wymieszać z mąką i gotować, mieszając, 1 minutę. Stopniowo ubijaj mleko i doprowadzaj do wrzenia.
Dodać bulion i powrócić do wrzenia 1 minutę.
Dodaj zioła i czarny pieprz.
Wyjąć z ognia i wymieszać w 125 g.) ser; odstawić.
W płytkim naczyniu zapiekankowym o wymiarach 13x9 cali, lekko spryskanym nieprzywierającym sprayem, ułóż ziemniaki w zachodzący wzór. Wymieszać masę serową i zalać połowę ziemniakami. Powtórz z pozostałymi ziemniakami i mieszaniną sera.
Piec bez pokrycia 45 minut.
Połączyć pozostały ser z bułką tartą i posypać ziemniakami.
Piec dodatkowe 10 minut lub aż ziemniaki będą miękkie i top jest złoty brąz.