Becel ® puree czosnkowo-Pietruszkowe
Becel ® puree czosnkowo-Pietruszkowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz czosnek, odtłuszczone mleko, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Puree ze szczypiorkiem i pietruszką, oraz Kremowe puree ziemniaczane z pietruszką.
Instrukcje
W średnim rondlu dodaj ziemniaki i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ziemniaki są bardzo miękkie; odcedzić.
W tym samym rondlu roztopić margarynę Becel® o maślanym smaku na średnim ogniu i ugotować czosnek, mieszając, 1 minutę lub do momentu pachnącego.
Powrót ziemniaki do rondla; zacieru. Wymieszać pozostałe składniki.