Beaumes-de-Venise ciasto z winogronami
Need a deser wegetariański? Ciasto Beaumes-de-Venise z winogronami może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, skórkę cytrynową, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto maślane z jeżynami i Beaumes-de-venise, Ciasto maślane z jeżynami i Beaumes-de-Venise, oraz Tort oliwkowy z czerwonymi winogronami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Patelnia sprężynowa o średnicy 10 cali z oliwą z oliwek. Dno garnka z pergaminem; pędzel pergamin z oliwą z oliwek.
Mąkę przesiać i dodać 3 składniki do miski.
Ubić 3/4 szklanki cukru, 6 łyżek masła i 3 łyżki oleju w dużej misce, aż będzie gładka.
Ubić jajka, obie skórki i wanilię.
Dodać mieszankę mąki na przemian z winem w 3 dodatkach każdy, ubijając tylko do gładkiej po każdym dodaniu.
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni; gładki wierzch.
Posypać winogrona na ciasto.
Piec ciasto do góry jest ustawiona, o 20 protokół. Wierzch ciasta polać 2 łyżkami masła, posypać 2 łyżkami cukru.
Piec, aż złoty i tester włożony do środka wyjdzie czysty, o 20 minut dłużej. Schłodzić w patelni na stojaku 20 minut. Zwolnij boki patelni.
Podawać lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej.