Beancurd Sticks pieczone z sosem sojowym, imbirem i miodem
Beancurd Sticks pieczone z sosem sojowym, imbirem i miodem jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 44 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 45. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, płatki papryki chili, grubo zmielone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Beancurd Sticks duszone z pastą z fasoli Chili, Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka, oraz miód imbir grilowany grejpfrut.
Instrukcje
Połącz sos sojowy, miód, pieprz, imbir i płatki pieprzu w średniej misce i odstawić.
Ponownie nawodnione patyczki fasoli umieścić w garnku i przykryć wodą. Dusić do miękkości, o 10 protokół.
Kiedy będziesz gotowy do podania, pokrój fasolę w suchy kij i pokrój na 2-calowe segmenty.
Umieść je na blasze do pieczenia lub patelni wyłożonej folią.
Posmaruj szkliwo na patyczkach fasoli.
Umieść je pod brojlerem i gotować, aż szczyty są trochę chrupiące, 3 do 5 protokół. Sprawdź w ostatniej chwili, aby zapobiec przypaleniu.