Beancurd Sticks duszone z pastą z fasoli Chili
Przepis Beancurd Sticks duszone z pastą z fasoli Chili jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,25 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis od Serious Eats ma 29 fanów. Mieszanka soli koszernej, anyżu gwiazdkowego, kolendry i szalotki do dekoracji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Beancurd Sticks pieczone z sosem sojowym, imbirem i miodem, Smażone małże z pastą z Chili i fasoli, oraz Flaki smażone z pastą z fasoli Chili.
Instrukcje
Pokrój nasączone patyczki fasoli na 2-calowe segmenty i odstaw na bok. (Można moczyć skórę tofu noc wcześniej, umieszczając je w lodówce w dużej misce z wodą.)
Rozgrzać olej w wok lub sauté patelni na średnim ogniu, aż mieni się.
Dodać pastę z chill bean i Stir-smażyć, aż będzie pachnący, o 20 sekund.
Dodaj bulion, wino, sos sojowy, przyprawy i segmenty skóry tofu. Dusić, aż skóra tofu jest delikatny i aromatyczny, o 20 protokół. Doprawić do smaku solą.
Podawać natychmiast, przyozdabiając szalotki i kolendry.