BBQ pulled pork sandwich

BBQ pulled pork sandwich
BBQ pulled Pork sandwich takes around 4 godziny i 55 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 514 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 482 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cebuli, brązowego cukru, musztardy w proszku i papryki oraz oz-4lb 8oz) łopatki wieprzowej. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak BBQ Pulled Pork Sandwich, BBQ Pulled Pork Sandwich, oraz BBQ Pulled Pork Sandwich.

Instrukcje

1
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Cebulę i liście laurowe rozsypać na dnie dużej puszki do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wymieszać musztardę w proszku, paprykę i 1 łyżeczkę zmielonego czarnego pieprzu z dobrą szczyptą soli. Przetrzyj to na wieprzowinę, upewniając się, że wcierasz ją we wszystkie szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Ułożyć wieprzowinę, skórkę do góry, na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Wlać 200 ml wody na dno puszki, dobrze owinąć folią i piec przez 4 godziny. Można to zrobić do 2 dni wcześniej wystarczy przykryć tacę folią i schłodzić, aż będzie gotowa do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Rozpal grilla. W misce, wymieszać ketchup, ocet, sos Worcestershire i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Wyjąć wieprzowinę z puszki i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Umieść palnik na płycie kuchennej, wlej mieszaninę keczupu i energicznie bąbelkuj przez 10-15 minut, aż będzie gęsty i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
9
Usunąć liście laurowe i wlać sos do robota kuchennego; blitz aż gładka. Połowę mieszanki sosu rozmazać na mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Gdy płomienie grilla ucichną, połóż wieprzowinę, skórą w dół. Gotować przez 15 minut, aż ładnie zwęglone, następnie przewrócić i gotować przez kolejne 10 minut. Mięso będzie bardzo delikatne, więc uważaj, aby nie stracić żadnych między batonami. Alternatywnie, podgrzać połączony piekarnik-grill do wysokiej, umieścić wieprzowinę na blasze do pieczenia i gotować z każdej strony przez 10-15 minut, aż ładnie zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
11
Podnieś wieprzowinę na duży talerz lub tacę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12
Usuń Sznurek i odklej skórę. Używając 2 widelców, rozdrobnij mięso na grube kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Dodać 3-4 łyżki sosu barbecue do mięsa i wrzucić wszystko dobrze do herbu. Ułóż w rolkach i podawaj z dodatkowym sosem i odrobiną surówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn