BBQ pulled pork sandwich
BBQ pulled Pork sandwich takes around 4 godziny i 55 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 514 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 482 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cebuli, brązowego cukru, musztardy w proszku i papryki oraz oz-4lb 8oz) łopatki wieprzowej. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak BBQ Pulled Pork Sandwich, BBQ Pulled Pork Sandwich, oraz BBQ Pulled Pork Sandwich.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Cebulę i liście laurowe rozsypać na dnie dużej puszki do pieczenia.
Wymieszać musztardę w proszku, paprykę i 1 łyżeczkę zmielonego czarnego pieprzu z dobrą szczyptą soli. Przetrzyj to na wieprzowinę, upewniając się, że wcierasz ją we wszystkie szczeliny.
Ułożyć wieprzowinę, skórkę do góry, na cebuli.
Wlać 200 ml wody na dno puszki, dobrze owinąć folią i piec przez 4 godziny. Można to zrobić do 2 dni wcześniej wystarczy przykryć tacę folią i schłodzić, aż będzie gotowa do grillowania.
Rozpal grilla. W misce, wymieszać ketchup, ocet, sos Worcestershire i brązowy cukier.
Wyjąć wieprzowinę z puszki i osuszyć.
Umieść palnik na płycie kuchennej, wlej mieszaninę keczupu i energicznie bąbelkuj przez 10-15 minut, aż będzie gęsty i błyszczący.
Usunąć liście laurowe i wlać sos do robota kuchennego; blitz aż gładka. Połowę mieszanki sosu rozmazać na mięsie.
Gdy płomienie grilla ucichną, połóż wieprzowinę, skórą w dół. Gotować przez 15 minut, aż ładnie zwęglone, następnie przewrócić i gotować przez kolejne 10 minut. Mięso będzie bardzo delikatne, więc uważaj, aby nie stracić żadnych między batonami. Alternatywnie, podgrzać połączony piekarnik-grill do wysokiej, umieścić wieprzowinę na blasze do pieczenia i gotować z każdej strony przez 10-15 minut, aż ładnie zwęglone.
Podnieś wieprzowinę na duży talerz lub tacę.
Usuń Sznurek i odklej skórę. Używając 2 widelców, rozdrobnij mięso na grube kawałki.
Dodać 3-4 łyżki sosu barbecue do mięsa i wrzucić wszystko dobrze do herbu. Ułóż w rolkach i podawaj z dodatkowym sosem i odrobiną surówki.