BBQ "Pulled" kanapka z tuńczykiem
BBQ "Pulled" kanapka z tuńczykiem może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 582 kalorie, 43g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz SOS barbeque, masło, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Grill w stylu Memphis: kanapka z wędzoną wieprzowiną w połączeniu z niezagospodarowanym Cabernet Sauvignon, oraz Kanapka z tuńczykiem Nicoise z Sandwich Thins® dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać cebulę, czosnek, i wody na patelni na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj tuńczyka, sos Worcestershire, i stek przyprawy; krótko wymieszać do połączenia.
Dodaj sos barbeque. Dusić na małym ogniu, aby umożliwić smaki połączyć, o 5 protokół.
Masło rozprowadzić na miękkich bułkach. Stos mieszanki tuńczyka na rolkach i służyć.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.