BBQ grillowane okłady stekowe
Przepis BBQ grillowane okłady stek może zaspokoić Amerykański pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 25 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać heinz bbq sauce classic &, papryka, mleko ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mediterranean Grilled Steak Wraps, Włoski Grillowany kurczak z grilla, oraz Okłady Ze Steków Chimichurri.
Instrukcje
Rozgrzej nasmarowany grill na średnie ciepło.
Dodaj warzywa do grilla; gotuj 8 do 10 min. lub do momentu, gdy stek będzie średni (160F), a warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu obracając i często szczotkując sosem barbecue przez ostatnie 5 minut.
Stek i warzywa pokroić w cienkie paski.
Łyżka mięsa i warzyw na tortille; top z serem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.