BBQ Freaks tamaryndowca szkliwione kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 3,11 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bulion wołowy, sól koszerna i popękany pieprz, kotlety wieprzowe w środkowej części i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć rum, można śledzić to danie główne z Kulki Rumowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miecznik szkliwiony Tamaryndowcem z sosem limonkowym, kolendrą i Tamaryndowcem, Kotlety Schabowe Glazurowane, oraz Kotlety Schabowe Glazurowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść olej roślinny na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę, czosnek, i tymianek i gotować, aż cebula i czosnek zaczynają brązowy, 7 do 10 protokół. Gotuj na wolnym ogniu przez 4 do 5 minut, aby odparować alkohol. Wymieszać miód i miąższ tamaryndowca i gotować na średnim ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miąższ Tamaryndowca
Miód Cytrusowy
Czosnek
Miód
Cebula
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać bulion wołowy i kontynuować gotowanie, aż płyn zmniejszy się o połowę. Przecedzić przez sito. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
4
Kotlet schabowy solać: w dużym garnku zagotować wodę, cukier, sól, goździki i gałki muszkatołowe. Od czasu do czasu mieszaj i gotuj, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Goździki
Solanka
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Solankę wyjąć z ognia i dodać kotlety schabowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Solanka
6
Ostudzić przez 30 minut, następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
7
Przygotuj gorący grill do bezpośredniego gotowania, z chłodną strefą z jednej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Kotlet schabowy wyjąć z solanki, spłukać zimną wodą i osuszyć. Doprawić do smaku solą, popękanym czarnym pieprzem, granulowanym czosnkiem i suszonym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny Pieprz
Czosnek Granulowany
Suszony Tymianek
Kotlety Wieprzowe
Solanka
Woda
Sól
9
Użyj długo obsługiwane szczypce i ręcznik papierowy zanurzony w oleju roślinnym lekko olej rusztu, a następnie umieścić kotlety wieprzowe nad ogniem, około 6 cali nad świecących węgli. Gotować przez około 2 minuty z każdej strony. Przenieś kotlety do strefy chłodnej, przykryj grill i gotuj przez 5 minut. Skręcić, przykryć grill, i grill, aż tylko gotowane przez, o 5 minut więcej. Mięso powinno rejestrować 63° na termometrze mięsnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Kotlety Wieprzowe
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Ręczniki Papierowe
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Szczypce
10
Przełożyć na półmisek i pozostawić kotlety na 10 minut. Podczas gdy mięso odpoczywa, ogrzać glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Mięso
11
Kotlety wieprzowe podawać w całości lub pokrojone w plasterki z polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Glazura
12
Uwaga: można je również zrobić w piekarniku. Najpierw kotlety podsmażamy na bardzo gorącym oleju na płytkiej patelni przez około 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
13
Umieścić w nagrzanym piekarniku 350 ° F i piec przez 25 do 30 minut lub aż zarejestrują 145ºF na termometrze do mięsa.
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.