BBQ Crunch Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać BBQ Crunch Burger spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.44 za porcję. To danie główne ma 926 kalorii, 56g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pikantny sos bbq, sałata, bułka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to BBQ Crunch Burger, Bobby Flay ' s Crunch Burger {Pass the Cook Book Club}, oraz Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzej żeliwną patelnię lub płaską patelnię do 350 stopni F.
Posypać Burger paszteciki z około 1/2 łyżeczki soli przyprawowej z każdej strony. Następnie umieść na patelni. Gotować przez 2 minuty, a następnie odwrócić i nadal gotować przez 1 1/2 więcej minut.
Umieścić plastry sera na paszteciki i pozostawić do stopienia jako paszteciki kończące gotowanie.
W razie potrzeby upiecz bułkę. Następnie dodaj 1/2 łyżki pikantnego sosu BBQ do każdej połowy. Dolną bułkę ułożyć sałatą, pomidorem, cebulą i ogórkami, a następnie na dolną bułkę ułożyć Burger paszteciki. Na wierzchu skórki wieprzowe, a następnie górną bułkę.