BBQ Crunch Burger
BBQ Crunch Burger to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny sos barbecue, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bobby Flay ' s Crunch Burger {Pass the Cook Book Club}, Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach, oraz Makarony Cap 'n Crunch z nadzieniem ciasteczkowym Cap' n Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wymieszać majonez, cebulę i 2 łyżki. sos barbecue.
Wymieszać mięso i pozostały sos barbecue tylko do wymieszania; kształt na 6 (1/2-cal-gruby) paszteciki.
Grill 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (160F).
Rozłóż bułki z mieszanką majonezu; wypełnij hamburgery i frytki.