BBQ Crunch Burger

BBQ Crunch Burger
BBQ Crunch Burger to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny sos barbecue, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bobby Flay ' s Crunch Burger {Pass the Cook Book Club}, Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach, oraz Makarony Cap 'n Crunch z nadzieniem ciasteczkowym Cap' n Crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wymieszać majonez, cebulę i 2 łyżki. sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3
Wymieszać mięso i pozostały sos barbecue tylko do wymieszania; kształt na 6 (1/2-cal-gruby) paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Grill 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (160F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Rozłóż bułki z mieszanką majonezu; wypełnij hamburgery i frytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn