BBQ Chicken Pizza Roll
BBQ Chicken Pizza Roll może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten przepis służy 40 i kosztuje 16 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka & pikantny sos barbecue, zielona cebula, Pizza crust, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pizza Kurczak Roll-Upy, BBQ Chicken Pizza Roll-Up, oraz BBQ Cheddar Chicken.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozwiń ciasto na pizzę na lekko posypanej mąką powierzchni; Naciśnij, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 12x8 cali.
Szczotka 1/2 Puchar sos barbecue na skorupie w ciągu 1 cal krawędzi; top z kurczaka, cebula i ser. Zaczynając od jednej długiej strony, zwiń, aby utworzyć kłódkę; ściśnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Miejsce, szew stronie w dół, na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Piec 20 do 25 min. albo aż do złotego brązu.
Odstawić 10 min. przed krojeniem.
Podawać z pozostałym sosem barbecue.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto