Bażant Żurawinowy

Bażant Żurawinowy
Bażant żurawinowy wymaga mniej więcej 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 977 kalorii, 78g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 8,44 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać catalina sos sałatkowy, zupa cebulowa mix, bażant, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Bażant w sosie żurawinowym, Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, oraz Sałatka Z Bażanta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż kawałki bażanta w lekko nasmarowanym płytkim naczyniu do pieczenia. W średniej misce wymieszać mieszankę zupy cebulowej, sos żurawinowy i sos Catalina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opatrunek CatalinaOpatrunek Catalina
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Polać sosem bażanta. Przykryj naczynie pokrywką lub folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż mięso łatwo zejdzie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn