Bazyliowo-Brzoskwiniowe Piersi Kurczaka
Bazyliowo-brzoskwiniowe piersi kurczaka to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, olej canolan, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia Bazyliowo-Brzoskwiniowa Piersi Kurczaka, Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Piersi Kurczaka Pomidorowo-Bazyliowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić kurczaka z obu stron solą i pieprzem. Gotować kurczaka w gorącym oleju w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu 2 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Usuń kurczaka z patelni, zastrzegając kapiele na patelni.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj szalotka do gorących kapieli na patelni, i smażyć 3 protokół lub do przetargu.
Dodaj imbir i czosnek; smażyć 45 do 60 sekund lub aż pachnące.
Dodaj bazylii, bulion z kurczaka, i brzoskwinie. Powrót kurczaka na patelnię, i włączyć do płaszcza.
Piec w 350 przez 15 minut lub do kurczak jest gotowy.