Bazyliowe ciasteczka kukurydziane z nadzieniem morelowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 24. Jeśli 19 centów za porcję mieści się w budżecie, bazyliowe ciasteczka kukurydziane z nadzieniem morelowym mogą być świetne Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 437 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, liście bazylii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Morelowe Ciasteczka Kukurydziane, Morelowe, Szałwiowe I Kukurydziane Ciasteczka, oraz Ciasteczka owsiane z nadzieniem Rumowo-Rodzynkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić razem mąkę kukurydzianą, mąka, proszek do pieczenia, i sól; odstawić.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, śmietanę razem z masłem i cukrem cukierniczym.
Dodać jajko i ubić do połączenia.
Dodaj suche składniki i ubijaj, aż ciasto się połączy. Wymieszać z bazylią. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce jedną godzinę.
Wyreguluj stojaki piekarnika na górne i dolne środkowe pozycje i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala. Użyj 2-calowej foremki do ciastek, aby wyciąć ciasteczka i przenieść je do przygotowanych blach do pieczenia.
Piec na złoty kolor, około 12 minut.
Pozostaw do ostygnięcia 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.
Gdy ciasteczka są chłodne, warstwę dolnej części jednego ciastka z 1/4-do 1/2-łyżeczki dżemu. Na wierzchu drugie ciastko. Powtórz, aby utworzyć Pozostałe kanapki.