Bazylia-Pesto Migdały
Bazylia-Pesto migdały może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać naturalne migdały, parmezan, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Bazylia-Pesto Migdały, Pesto bazyliowe z prażonymi migdałami, oraz Bazylia Pesto Party Migdały.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F. wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić.
Połączyć białka i bazylii w blenderze; proces na małej prędkości, aż mieszanina jest puree. Wrzucić mieszankę białka z migdałami.
Odcedzić w durszlaku. W średniej misce wymieszać ser, sól i czosnek w proszku.
Dodać osuszone migdały i wrzucić do herbu.
Migdały ułożyć w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut. Całkowicie schłodzić i przechowywać w szczelnym pojemniku.