Bazylia i parmezan majonez

Bazylia i parmezan majonez
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj bazylii i parmezanu majonezu. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 507 kalorii, 2G białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka liści bazylii, sok z cytryny z 1 cytryny, żółtko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez, Majonez Bazyliowy, oraz Majonez Bazyliowy.

Instrukcje

1
Żółtko, bazylia, parmezan, anchois, woda, sok z cytryny, czosnek i musztarda umieścić w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulsuj, aż bazylia zostanie drobno posiekana i wszystkie składniki zostaną dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przy pracy silnika powoli mżawka w olejach przez rurę zasilającą. Doprawić solą do smaku. Zużyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn