Bazylia i parmezan majonez
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj bazylii i parmezanu majonezu. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 507 kalorii, 2G białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka liści bazylii, sok z cytryny z 1 cytryny, żółtko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez, Majonez Bazyliowy, oraz Majonez Bazyliowy.
Instrukcje
Żółtko, bazylia, parmezan, anchois, woda, sok z cytryny, czosnek i musztarda umieścić w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulsuj, aż bazylia zostanie drobno posiekana i wszystkie składniki zostaną dokładnie połączone.
Przy pracy silnika powoli mżawka w olejach przez rurę zasilającą. Doprawić solą do smaku. Zużyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do 5 dni.