Bazylia i fasolka szparagowa pomidorowa
Bazylia i fasolka szparagowa z pomidorów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, szalotka, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, Bazylia Zielona Fasola, oraz Bazylia Zielona Fasola.
Instrukcje
Dodaj zieloną fasolkę do dużego garnka z wrzącą osoloną wodą. Gotować do jasnozielonego, o 3 do 4 protokół.
Usuń zieloną fasolkę z wrzącej wody i zanurz się w wodzie z lodem, aby zatrzymać gotowanie.
Na dużej ciężkiej patelni rozpuść masło.
Podsmażyć szalotkę na średnim ogniu do miękkości.
Dodaj płatki czerwonej papryki, sól, pieprz i fasolkę szparagową. Wrzucić razem gotowanie na minutę więcej.
Dodać białe wino i pomidor i gotować, aż wino zmniejszy; o 3 protokół.
Dodać bazylii i doprawić solą i pieprzem, do smaku