Bazylia-Feta Focaccia
Przepis bazylia-feta focaccian jest gotowy w około 27 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 84 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera feta, mielony pieprz, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj chleb z bazylią focaccia, jak zrobić chleb z bazylią focaccia, Focaccia nadziewana szpinakiem i fetą, oraz Bazylia i czosnek focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w misce; dodaj gorącą wodę, energicznie mieszając widelcem do wymieszania. Pokryć ciasto sprayem do gotowania; przykryć i odstawić 5 minut.
Naciśnij na 10-calowym okręgu na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 450 przez 15 minut lub do złotego koloru.