Bayou Country Seafood Casserole

Bayou Country Seafood Casserole
Need a pescatarian main course? Zapiekanka z owoców morza Bayou Country może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka pół na pół śmietany, masła, selera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Low Country Seafood Bake, Zapiekanka z owoców morza lub pyszna zapiekanka z tuńczyka, oraz Zapiekanka z owoców morza * dla tych, którzy nie lubią owoców morza* podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmażyć cebulę, zielony pieprz i seler na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać zupę i krewetki; gotować i mieszać na średnim ogniu 10 minut lub aż krewetki zmieni kolor na różowy. Wymieszać z ryżem, Krabem, kostkami chleba, śmietaną, cebulą i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
KrabKrab
Groszek Goya®Groszek Goya®
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
Łyżka do nasmarowanego 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Składniki połączyć, posypać zapiekanką.
6
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do rozgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn