Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka przegrzebków morskich, kantalupa, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przegrzebek Seviche, Przegrzebek - Papaja Seviche, oraz Przegrzebek Seviche Z Daikonem dla podobnych receptur.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.