Bawarskie kotlety schabowe z kiszoną kapustą
Bawarskie kotlety schabowe i kiszona kapusta to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $4.96 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos barbecue, jęczmień, kapustę kiszoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Bawarskie, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Kotlety z kiszonej kapusty i wieprzowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. W niepreparowanej zapiekance 2-quart lub szklanym naczyniu do pieczenia 11x7 cali wymieszaj kiszoną kapustę, marchew, cebulę, wodę i jęczmień.
Kotlety schabowe ułożyć na mieszance kiszonej kapusty. Łyżka sosu barbecue na wierzchu kotletów. Przykryć i piec 1 1/4 do 1 1/2 godziny lub aż wieprzowina nie jest już różowy w środku.