Przepis gulasz Bawarski babci Drexler jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.12 za porcję. To danie główne ma 283 kalorie, 14g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, nasiona kopru, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Pieczeń Po Bawarsku, Kapusta Czerwona Bawarska, oraz Bawarska Rapsodia.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w roztopionym maśle, aż cebula jest złoty kolor, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wymieszać wieprzowinę, majeranek, papryka, sól, bazylia, koperek, i musztarda w proszku do mieszaniny cebuli; gotować i mieszać, aż wieprzowina będzie tylko lekko różowy w środku, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Majeranek
Papryka
Bazylia
Cebula
Koper
Wieprzowina
Sól
3
Wlać około połowy wody na mieszaninę wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Wieprzowina
4
Dodać kiszoną kapustę i kwaśną śmietanę; wymieszać. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i dodać pozostałą wodę; gotować w wrzeniu, aż zgęstnieje, o 15 protokół.