Batu (zakonserwowana kaczka z Piacenzy)

Batu (zakonserwowana kaczka z Piacenzy)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Batu (zakonserwowanej kaczki z Piacenzy). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i cały 30 przepis ma 320 kalorii, 39g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś liście laurowe, jagody jałowca, lekko i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 74 godziny i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batu (zakonserwowana kaczka z Piacenzy), Gotowane warzywa z Zakonserwowanymi jajkami kaczymi, oraz Sycylijska Przyprawiona Pierś Z Kaczki Z Zachowanym Pomarańczowym Przepisem.

Instrukcje

1
Na drewnianej desce drobno zmielić zioła i przyprawy. Przetrzyj mieszaninę w powierzchnię kaczki, a następnie energicznie przetrzyj sól na wszystkich powierzchniach kaczki, umieszczając ją w dużej (lub 2 mniejszych) ceramicznej lub glinianej zapiekance. Przykryj zapiekankę i trzymaj w chłodnym miejscu lub w lodówce, pozwalając" marynacie " perfumować i zmiękczyć miąższ przez 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
PrzyprawyPrzyprawy
ZiołaZioła
Mięso MieloneMięso Mielone
Cała KaczkaCała Kaczka
SólSól
2
Usunąć nadmiar soli nadal przylegającej do kaczki. Rozgrzej wytopiony tłuszcz z kaczki i smalec w największym, najcięższym garnku w domu. Zanurz kaczkę w ciepłym tłuszczu i gotuj na najniższym płomieniu przez 2 godziny lub do momentu, gdy miąższ roztopi się i zacznie spadać z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
Cała KaczkaCała Kaczka
SmalecSmalec
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Wyciągnij kaczkę z kąpieli i zapakuj do czystych naczyń lub słoików, polewając ciepły tłuszcz, zanurzając go całkowicie. Przykryj naczynia lub słoiki olejowanym pergaminem, używając Sznurka rzeźniczego, aby zabezpieczyć papier. Batu jest gotowy do serwowania lub przechowywania, zawsze w chłodnym miejscu, przez kilka miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W74 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn