Batony Żurawinowo-Karmelowe
Batony żurawinowo-karmelowe to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka orzechów pekan, mocno brązowego cukru, sosu karmelowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Batony Karmelowe Żurawinowe, Batony Karmelowe Żurawinowe, oraz Batony Karmelowe Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać żurawinę i 2 łyżki cukru; odstawić.
Połączyć 2 szklanki mąki i następne 4 składniki; mieszać w roztopionym maśle, aż kruszeje. Rezerwa 1 szklanka mieszanki mąki. Wciśnij pozostałą mieszaninę na dno lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Posypać daktylami, orzechami pekan i mieszanką żurawinową. Wymieszać sos karmelowy i pozostałą 1/3 szklanki mąki; łyżkę żurawiny.
Posypać 1 szklanką mieszanki mąki.
Piec 20 więcej minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.