Batony Śniadaniowe Owsiane

Batony Śniadaniowe Owsiane
Owsiane batony śniadaniowe to bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis z 30 porcjami. To Śniadanie ma 185 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Za 33 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się owies, masło, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżką wynik 15%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Batony Śniadaniowe Owsiane, Batony Śniadaniowe Owsiane, oraz Batony Śniadaniowe Owsiane dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj płatki owsiane, brązowy cukier i sól. Dodaj pozostałe składniki. Wciśnij do natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec w temperaturze 425° przez 15-17 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn