Batony Z Podwójną Cytryną

Batony Z Podwójną Cytryną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Podwójne batony cytrynowe spróbować. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 231 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką cukier puder, proszek do pieczenia, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym, Podwójne batoniki z sernikiem cytrynowym, oraz Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą miksera elektrycznego, beat masło w dużej misce, aż puszyste. Ubić w 2/3 szklanki cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj 2 szklanki mąki uniwersalnej, 1 szklanka na raz, ubijając, aż utworzą się wilgotne grudki. Używając tylnego widelca, naciśnij ciasto na dnie metalowej patelni do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec ciasto do jasnego złota, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie ubić 2 szklanki cukru i jaj w średniej misce, aż do wymieszania. Ubij świeży sok z cytryny z miąższem, skórką cytrynową i proszkiem do pieczenia, a następnie pozostaw 1/4 szklanki mąki uniwersalnej do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać nadzienie cytrynowe na gorącą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CytrynaCytryna
6
Piec, aż nadzienie jest ustawione w centrum i zaczyna brązowieć na górze, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść patelnię do stojaka i całkowicie ostudzić. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ciasto pokroić na 24 batony.
9
Batoniki cytrynowe przekładamy na półmisek i kurzymy dodatkowym cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CytrynaCytryna
1
Aby usunąć cały sok i miąższ do nadzienia cytrynowego, pokrój cytryny na pół i użyj małej łyżeczki do miarki między membranami; wyrzuć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
SokSok
NasionaNasiona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn