Batony Z Podwójną Cytryną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Podwójne batony cytrynowe spróbować. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 231 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką cukier puder, proszek do pieczenia, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym, Podwójne batoniki z sernikiem cytrynowym, oraz Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą miksera elektrycznego, beat masło w dużej misce, aż puszyste. Ubić w 2/3 szklanki cukru pudru.
Dodaj 2 szklanki mąki uniwersalnej, 1 szklanka na raz, ubijając, aż utworzą się wilgotne grudki. Używając tylnego widelca, naciśnij ciasto na dnie metalowej patelni do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Piec ciasto do jasnego złota, o 20 protokół.
W międzyczasie ubić 2 szklanki cukru i jaj w średniej misce, aż do wymieszania. Ubij świeży sok z cytryny z miąższem, skórką cytrynową i proszkiem do pieczenia, a następnie pozostaw 1/4 szklanki mąki uniwersalnej do nadzienia.
Wlać nadzienie cytrynowe na gorącą skórkę.
Piec, aż nadzienie jest ustawione w centrum i zaczyna brązowieć na górze, o 20 protokół.
Przenieść patelnię do stojaka i całkowicie ostudzić. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Ciasto pokroić na 24 batony.
Batoniki cytrynowe przekładamy na półmisek i kurzymy dodatkowym cukrem pudrem.
Aby usunąć cały sok i miąższ do nadzienia cytrynowego, pokrój cytryny na pół i użyj małej łyżeczki do miarki między membranami; wyrzuć nasiona.