Batony Z Orzechami Żurawinowymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać żurawina orzechów bary spróbować. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żurawinę, orzechy włoskie, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukry do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Wymieszać z żurawiną i orzechami włoskimi.
Rozłóż do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu.