Batony Z Orzechami Klonowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu receptur hor d ' oeuvre, więc spróbuj batonów z orzechami klonowymi. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 34 centy za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do bicia, sól, ekstrakt z wanilanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Batony Klonowo-Orzechowe, Batony Klonowo-Orzechowe, oraz Batony Z Orzechami Klonowymi podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę z cukrem cukierniczym.
Masło pokroić na kruche. Naciśnij na nasmarowane 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub aż krawędzie będą lekko rumiane.
Tymczasem w dużym ciężkim rondlu połącz brązowy cukier, masło, syrop, cynamon i sól. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż masło się roztopi. Wymieszać z orzechami pekan, śmietaną i wanilią.
Zdjąć z ognia; rozprowadzić na skorupie.
Piec 20-25 minut dłużej lub aż bąbelki. Fajne na drucianym stelażu.