Batony Wapienne Bezmleczne

Batony Wapienne Bezmleczne
Bezmleczne batony wapienne to bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier puder, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 306 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne Batoniki Do Serników Z Limonką, [] Smoothie Z Papai I Limonki, Bez Cukru I Bez Nabiału, oraz Bezcukrowe Batoniki Z Ciemnej Czekolady {Orzechowe , Mleczne I Bezglutenowe} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350ºF.In mikser, ubić margarynę do mąki, sól, cukier i wymieszać, aż utworzy bowlful piaszczystych okruchów.Poklep tę mieszaninę mocno do dobrze nasmarowanej patelni 8×8 cali i piecz przez 20 minut, aż będzie głęboko złoty.W międzyczasie ubić cukier, mąkę i proszek do pieczenia, następnie ubić sok z cytryny, skórkę i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ubić na gładką masę, następnie zalać częściowo upieczoną skórką i piec przez 25 minut.Ostudzić, następnie przesiać cukier puder na wierzch i pokroić w 16 kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn