Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj batony truskawkowo-rabarbarowe i kremowe. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ciężkiej śmietany, skrobi kukurydzianej, syropu kukurydzianego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Truskawkowe Batoniki Rabarbarowe, Truskawkowe Batony Rabarbarowe, oraz Truskawkowe Rabarbarowe Batony Gryczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali. Schłodzić metalową miskę w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
2
Wymieszać mąkę, orzechy pekan, masło i biały cukier w misce i wcisnąć mieszaninę na dno przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Masło
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec skorupę w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor, 18 do 20 minut; ostudzić na patelni na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
4
Wymieszaj 1 szklankę brązowego cukru, syropu kukurydzianego i skrobi kukurydzianej w rondlu; wymieszaj z rabarbarem. Doprowadzić mieszaninę rabarbar do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, mieszając często, aż zgęstnieje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Syrop Kukurydziany
Skrobia Kukurydziana
Rabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Niech nadzienie ostygnie i wymieszać z truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
6
W misce ubić serek śmietankowy z cukrem cukierniczym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wlać śmietanę do schłodzonej metalowej miski i ubijać mikserem elektrycznym, aż będzie puszysta, a krem utrzyma miękkie szczyty, około 3 minut. Fold 1 szklanka bitej śmietany do mieszaniny serek; rezerwy pozostałą bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Serek śmietankowy
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Na ostudzoną skórkę rozprowadzić masę z serem śmietankowym i ułożyć na wierzchu mieszaninę z rabarbarem; pozostałą bitą śmietanę wyłożyć na warstwę rabarbaru. Przechowywać w lodówce, aż zestaw i dokładnie schłodzone, 3 do 4 godzin; posypać 2 łyżki brązowego cukru.