Batony truskawkowo-Rabarbarowo-kremowe

Batony truskawkowo-Rabarbarowo-kremowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj batony truskawkowo-rabarbarowe i kremowe. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ciężkiej śmietany, skrobi kukurydzianej, syropu kukurydzianego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Truskawkowe Batoniki Rabarbarowe, Truskawkowe Batony Rabarbarowe, oraz Truskawkowe Rabarbarowe Batony Gryczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali. Schłodzić metalową miskę w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mąkę, orzechy pekan, masło i biały cukier w misce i wcisnąć mieszaninę na dno przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec skorupę w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor, 18 do 20 minut; ostudzić na patelni na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Wymieszaj 1 szklankę brązowego cukru, syropu kukurydzianego i skrobi kukurydzianej w rondlu; wymieszaj z rabarbarem. Doprowadzić mieszaninę rabarbar do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, mieszając często, aż zgęstnieje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Niech nadzienie ostygnie i wymieszać z truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
6
W misce ubić serek śmietankowy z cukrem cukierniczym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wlać śmietanę do schłodzonej metalowej miski i ubijać mikserem elektrycznym, aż będzie puszysta, a krem utrzyma miękkie szczyty, około 3 minut. Fold 1 szklanka bitej śmietany do mieszaniny serek; rezerwy pozostałą bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Na ostudzoną skórkę rozprowadzić masę z serem śmietankowym i ułożyć na wierzchu mieszaninę z rabarbarem; pozostałą bitą śmietanę wyłożyć na warstwę rabarbaru. Przechowywać w lodówce, aż zestaw i dokładnie schłodzone, 3 do 4 godzin; posypać 2 łyżki brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RabarbarRabarbar
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn