Batony Szkockie
Scotch Bars to Wegetariańskie napój. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Scotch Egg, Scotch Egg, oraz Scotch egg pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Mąkę wymieszać z 5 kolejnymi składnikami (mąkę przesypać proszkiem do pieczenia), mieszając trzepaczką. Odstawić.
Połączyć olej, wanilię i białka, i dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do mieszania. Lekko pokryć dłonie sprayem do gotowania.
Naciśnij ciasto równomiernie na 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 18 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Cukier puder przesiać na wierzch.