Batony sernikowe toffi
Batony sernikowe toffi mogą być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis jest dla 30 osób. Jedna porcja zawiera 174 kalorie , 3 g białka i 9 g tłuszczu . Za 39 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko skondensowane, sodę oczyszczoną, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Batony toffi migdałowe , Pudding dyniowy z toffi i Mini muffinki bananowe z toffi .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę, cukier puder, kakao i sodę oczyszczoną.
Pokrój masło, aż mieszanka będzie przypominać grube okruszki. Wciśnij na dno nieposmarowanej formy do pieczenia o wymiarach 13 cali x 9 cali.
Piec w temperaturze 350° przez 12–15 minut lub do momentu, aż ciasto będzie gotowe.
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie puszysty.
Dodaj mleko, jajka i wanilię; ubijaj, aż masa będzie gładka. Wymieszaj z 3/4 szklanki kawałków toffi.
Piecz przez kolejne 18–22 minuty lub do momentu, aż środek będzie prawie gotowy.
Ostudzić na kratce przez 15 minut.
Posyp pozostałymi kawałkami toffi; całkowicie ostudź. Przykryj i schłódź w lodówce przez 8 godzin lub na noc.