Batony Owsiano-Rodzynkowe

Batony Owsiano-Rodzynkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów Owsiano-rodzynkowych. Ten przepis służy 5 i kosztuje 60 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 307 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, staromodny płatek owsiany, nasiona słonecznika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Z Rodzynkami, Batoniki Owsiane Z Rodzynkami, oraz Chippy Owsiane Batoniki Z Rodzynkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°; linia 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubić mleko, jajko, miód, wanilię i cynamon. Mieszaj z owsem, nasionami słonecznika i rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
MiódMiód
MlekoMleko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać ciasto na patelnię i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec aż złoty wokół krawędzi i ustawić w środku, 30 do 35 protokół. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia20
Magazyn