Batony Owsiano-Rodzynkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów Owsiano-rodzynkowych. Ten przepis służy 5 i kosztuje 60 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 307 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, staromodny płatek owsiany, nasiona słonecznika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Z Rodzynkami, Batoniki Owsiane Z Rodzynkami, oraz Chippy Owsiane Batoniki Z Rodzynkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°; linia 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z pergaminem.
W dużej misce ubić mleko, jajko, miód, wanilię i cynamon. Mieszaj z owsem, nasionami słonecznika i rodzynkami.
Wlać ciasto na patelnię i równomiernie rozprowadzić.
Piec aż złoty wokół krawędzi i ustawić w środku, 30 do 35 protokół. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu przed krojeniem.