Batony Owsiane Morelowe
Batony owsiane morelowe to bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 124 kalorii. Za 23 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś owoce do smarowania moreli, sól, szybko gotujący się owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Batony Owsiane Morelowe, Chrupiące Batoniki Z Moreli Owsianej, oraz Chrupiące Batoniki Owsiano-Morelowe.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj płatki owsiane, mąkę, brązowy cukier, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj olej i sok jabłkowy; mieszać do zwilżenia. Odłóż 1/2 szklanki na polewę.
Wciśnij pozostałą mieszaninę owsa do 11 cali. x 7-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Rozłóż owoce moreli do 1/4 cala. krawędzi.
Posyp zarezerwowaną mieszanką owsianą.
Piec w temperaturze 325° przez 30-35 minut lub na złoty kolor.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Masia de la Luz Cava Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.