Batony Morelowo-Bananowe
Batony morelowo-bananowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 50. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka jaj, brązowy cukier, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Batony Morelowo-Bananowe, Batony Morelowe, oraz Batony Morelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 15x10x1-calowej patelni ze skróceniem; lekko mąką. Rezerwy 2 łyżki konfitury dla moreli glazury.
W dużej misce, wymieszać brązowy cukier i masło. Pozostałe konfitury, wanilię i jajka wymieszać z brązowym cukrem. Wymieszaj pozostałe składniki batonu, aż suche składniki zostaną zwilżone.
Piec około 30 minut lub do złotego koloru. Tymczasem, w małej misce, wymieszać składniki glazury, aż gładkie i spreadable.
Rozprowadzić glazurę na ciepłych batonach; ostudzić. W przypadku prętów pokrój w 10 rzędów na 5 rzędów.