Batony karmelowo-orzechowe
Batoniki Caramel Pecan mogą być właśnie przystawką, której szukasz. Z tego przepisu składa się 48 porcji zawierających 153 kalorie , 1 g białka i 7 g tłuszczu każda. Za 27 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Jeśli masz pod ręką orzechy pekan, brązowy cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 9% wyniku , co jest wynikiem do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Batony karmelowo-orzechowe , Batoniki karmelowe z pekanami i Batoniki karmelowo-orzechowe .
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj masło i brązowy cukier na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. W małej misce ubij jajka i wanilię. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę cukru, ciągle mieszając.
Połącz mąkę i proszek do pieczenia; stopniowo dodawać do masy maślanej i dobrze wymieszać. Wymieszaj orzechy pekan.
Rozłóż na natłuszczonej blaszce o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 350°C przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie z wilgotnymi okruszkami, a brzegi będą chrupiące. Studzimy na drucianej kratce. W razie potrzeby posyp cukrem cukierniczym.