Batony Jeżynowo-Cytrynowe
Batony Blackberry-cytryna może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis przystawki. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 723 kalorie, 8G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru pudru, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Batoniki Z Jeżyn Z Cukrem Cytrynowym, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Batoniki Blackberry Pie.
Instrukcje
Dolna linia i boki 13 - x 9-calowej patelni z wytrzymałą folią aluminiową, pozwalającą na rozciąganie od 2 do 3 cali na boki; lekko nasmaruj folię.
Pulse 2 szklanki mąki, 1/2 szklanki cukru pudru, i 1 szklanka masła w robocie kuchennym 5 do 6 razy lub aż mieszanina jest kruchy. Docisnąć masę na dno przygotowanej patelni.
Piec w 350 na stojaku piekarnika jedną trzecią w górę od dołu piekarnika 25 minut lub tylko do złotego koloru.
W dużej misce ubijamy jajka i kolejne 3 składniki do wymieszania.
Połącz proszek do pieczenia, sól i pozostałą 1/4 szklanki mąki; ubijaj do mieszaniny jaj.
Wlać mieszaninę cytryny do przygotowanej Skórki.
Pulse 2 szklanki jeżyn i 1/2 szklanki cukru granulowanego w robocie kuchennym 3 do 4 razy lub do wymieszania.
Przenieść mieszaninę do małego rondla. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 6 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Wlać przez drobny sitko z siatki drucianej do miski, delikatnie naciskając mieszankę jeżyn tylną łyżką; wyrzucić ciała stałe.
Skropić mieszanką cytryny na patelni.
Piec w temperaturze 350 na półce Środkowej piekarnika 30 do 35 minut lub do momentu napełnienia.
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 30 minut. Podnieś z patelni na stojak z drutu, używając boków folii jako uchwytów i pozostaw do ostygnięcia 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Zdjąć folię i pokroić na 24 kwadraty; posypać cukrem pudrem.
Dekorować, w razie potrzeby.