Batony Jabłko-Orzech
Jabłko-orzech bary może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, proszku do pieczenia, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłko Orzech Bary, Batony Jabłko-Orzech, oraz Batoniki Z Jabłkiem I Orzechem.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać.
Połącz cukier, 1 łyżeczkę wanilii i jajka w średniej misce i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż cukier się rozpuści.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj; mieszać do dobrze wymieszane. Wymieszaj jabłko, posiekane orzechy włoskie i rodzynki.
Łyżka ciasto do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 40 minut lub aż złoty kolor będzie brązowy, a drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.